Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τρέξε κι εσύ πιο γρήγορα από τον καρκίνο, από το Άλμα ζωής!

Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου, ένα αγώνας για τη ζωή.

Από το άλμα ζωής, πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού.




Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αθήνα αλλά και αλλού. Στο Ζάππειο στις 10:30 θα ξεκινήσει η διοργάνωση και στις 11:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας.
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου:
"... τρέξε κι εσύ μαζί μας...βοήθησέ μας να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού..."
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα του "Νέου Κόσμου"

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμά του για τη χειμερινή σεζόν 2014-15. Το πρόγραμμά του είναι εδώ (από το spirtonet).

Οι Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζονται

Οι Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζονται.
Τετάρτη 24/9, Πέμπτη 25/9, Παρασκευή 26/9, Σάββατο 27/9 και Κυριακή 28/9.
Καλή σας διασκέδαση!

Το νέο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα 2014-15. Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Οι "νύχτες πρεμιέρας" ξεκίνησαν

Ξεκίνησαν και φέτος οι Νύχτες Πρεμιέρας. Ο κατάλογος των προβολών είναι εδώ. Ταινίες από όλο τον κόσμο, ντοκιμαντέρ και πολλές εκδηλώσεις συνθέτουν ένα όμορφο κινηματογραφικό πανόραμα στους κινηματογράφους Ιντεάλ, Δαναός 1 και 2, Οντεόν και αλλού. Για κινηματογράφο όμως μπορείτε να ενημερώνεστε και από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια του.
Για σήμερα Σάββατο μπορείτε να δείτε τις ταινίες εδώ και για αύριο Κυριακή εδώ.

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο θέατρο Βράχων

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Αγγελάκας έδωσε μια ωραία συναυλία την Τετάρτη 17-9-2014 στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Διαβάστε εδώ μια συνέντευξή του στη Μηχανή του Χρόνου.
Σας αφιερώνω ένα τραγούδι του Αγγελάκα, το Σαράβαλο.
 

"το κλίμα είναι στο χέρι σου", μια εκδήλωση για το περιβάλλον στις 21-9-2014

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!

Με αυτό τον τίτλο η οργάνωση W.W.F. καλεί όλες και όλους την Κυριακή 21-9-2014 στο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στις 16:00 για να μιλήσουμε και για να απαιτήσουμε "ναι στην καθαρή ενέργεια". Παράλληλα και η Greenpeace
μας καλεί στη μεγάλη πορεία.

Το ίδιο αίτημα θα έχουν και χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο που θα το φωνάξουν αύριο με αφορμή την σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα. Για πληροφορίες στο people's climate march.

Η κλιματική αλλαγή έχει ήδη έρθει. Ορυκτά καύσιμα, λιγνίτης, φαινόμενο θερμοκηπίου, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, άνθρωποι που χάνουν τα σπίτια τους, το έδαφος που αλλάζει, περιοχές που μετατρέπονται σε άγονες, το νερό που σπανίζει είναι μερικά από τα θέματα που πρέπει να μας απασχολούν σε ένα όχι τοπικό αλλά παγκόσμιο επίπεδο.



Ήδη στο ΒΗΜΑ και στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ δημοσιεύονται σχετικές ειδήσεις και πληροφορίες.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Επιλέχτηκε η περιοχή προσεδάφισης της Rosetta στον κομήτη 67P

Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Εταιρείας του Διαστήματος (E.S.A.) και υπεύθυνοι της αποστολής Rosetta ανακοίνωσαν ότι έχουν καταλήξει για το σημείο που θα προσεδαφιστεί  το σκάφος Rosetta στον κομήτη που μήνες τώρα παρακολουθεί. Έτσι στις 11 Νοεμβρίου 2014 το σκάφος θα εγκαταλείψει τη συσκευή Philae που το φιλοξενεί για να ξεκινήσει την κάθοδό του προς τον κομήτη 67P. Το σκάφος απέχει μόλις 30Km από τον κομήτη και τον παρακολουθεί συνέχεια. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μικρές καθώς οι επιστήμονες και οι τεχνικοί δεν θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία ενώ η επιφάνεια του κομήτη έχει προεξοχές, βουνά και γκρεμούς. Η προτεινόμενη περιοχή εμφανίζεται ως J στους χάρτες
Σχετικές πληροφορίες στην ESA και στο BHMAScience

Ένα αξιόλογο κινηματογραφικό φεστιβάλ "Aegean Docs" ξεκινά στο Αιγαίο

"...Αν κάποιος αναζητούσε να περιγράψει με δυό λέξεις το περιεχόμενο του ΑgeanDocs2014 θα πρότεινα : κατάματα την πραγματικότητα. Κατάματα, χωρίς περιστροφές , ωραιοποιήσεις και στρογγυλέματα, 70 ¨Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες αντικρίζουν την πραγματικότητα. Βλέπουν η , πιο σωστά, διαβάζουν τον κόσμο και τους ανθρώπους . Μια σύνθεση προβλημάτων, καταστάσεων, περιπετειών, στις οποίες πρωταγωνιστούν άνθρωποι είτε ως μέρος συλλογικών υποκειμένων είτε ως πρόσωπα. Πόσο χρήσιμη είναι η ματιά -πιο σωστά : οι διαφορετικές ματιές- των καλλιτεχνών;..."

Έτσι αρχίζει το κείμενό του ο Κώστας Σπυρόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του AegeanDocs. Μουσική, λογοτεχνία, ζωγραφική, χορός από Μάλτα, Αλγερία, Καναδά, Ισραήλ, Ινδία σκοπό έχουν να δείξουν το σύγχρονο κόσμο σε πολλές και διαφορετικές εκφάνσεις του.

Καλή επιτυχία σε ένα τόσο όμορφο και αξιόλογο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Για τα προγράμματα και τις προβολές στα διάφορα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου:
για Μυτιλήνη, 
για Χίο, 
για Σάμο,
για Ικαρία,
για Λήμνο,
για Ψαρά,
για Φούρνους και ΑηΣτράτη,
για Οινούσσες
 
 

Συζήτηση με θέμα: "επικοινωνία δίχως βία στο σχολείο και στην οικογένεια" στις 20-9-2014

Το Σάββατο 20-9-2019 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή συζήτηση στο ΙΑΝΟ με θέμα: "επικοινωνία δίχως βία στο σχολείο και στην οικογένεια"


Θα μιλήσουν οι:
Αντώνης Μπέρτος ψυχολόγος ΕΚΠΑ- ιδρυτής της «Αέρινης Πόλης», (εισαγωγή στα θέματα της Επικοινωνίας Δίχως Βία και ενσυναίσθησης)
 

Φωτεινή Σιάνου συντονίστρια του Κέντρου Έρευνας και Δράσης για τηνΕιρήνη (ΚΕΔΕ)
 

Μαρία Ζάννη εγκληματολόγος- ψυχοθεραπεύτρια- σύμβουλος ψυχικής υγείας
 

Αλκιβιάδης Κούσης παιδαγωγός και εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού
                                                             

 (Είσοδος ελεύθερη )


Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας γιορτάζει τα οκτώ του χρόνια


Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή στη Λέσβο γιορτάζει τα 8 του χρόνια. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13-9-2014 με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Πληροφορίες εδώ.

Προβολή ταινίας "το δένδρο και η κούνια" στο Π.Ι.Ο.Π. στις 12-9-2014

Μια κινηματογραφική προβολή έχει αύριο το πρόγραμμα.  Στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς θα προβληθεί η ταινία της Μαρίας Ντούζα "το δένδρο και η κούνια".
Η προβολή θα γίνει σστο Ιστορικό Αρχείο του Ομίλου, Δωρίδος 2 &Λεωφ. Ειρήνης 14, στον Ταύρο στις 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 210-3418059.
Πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ωραίες εικόνες από το Βόρειο Σέλας κατέγραψε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός κατέγραψε μια απίστευτα όμορφη εικόνα καθώς κατά την κίνησή του συνάντησε το Βόρειο Σέλας. Για περισσότερα στο άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ, dailymail, στη ESA και φυσικά στον ISS.  

Μια συναυλία για τα παιδιά της Κόμπανι στη Β. Συρία στις 10-9-2014

Μια ωραία εκδήλωση πραγματοποιείται την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση. Στην Τεχνόπολι στο Γκάζι γίνεται μια συναυλία για τα παιδιά της Κόμπανι στη Βόρεια Συρία.
Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιστημόνων-Καλλιτεχνών για τα παιδιά της Βόρειας Συρίας οι οποίοι προσκάλεσαν καλλιτέχνες όπως: Κραουνάκης, Τσακνής, Βενετσάνου, Βέττα, Μιτζέλος, Λέκκας, Ζουγανέλης και άλλους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη λειτουργία ενός σχολείου στην Κόμπανι στη Βόρεια Συρία.
Παράλληλα φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας εκθέτουν τα έργα τους με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά, με τα έσοδα από τις πωλήσεις, το σχολείο αυτό. 
Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια. Υπάρχει και σχετική δημοσίευση στο ΒΗΜΑ.

Αύριο Πέμπτη η συναυλία της ΑΚΤΕΙΝ με τους Θηβαίο και Πασχαλίδη

Αύριο Πέμπτη 11-9-2014 είναι η δεύτερη μεγάλη συναυλία της ΑΚΤΕΙΝ για το καλοκαίρι. Δύο πολύ καλοί καλλιτέχνες, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα τραγουδήσουν στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο για να ενισχύσουν οικονομικά τους σκοπούς της ΑΚΤΕΙΝ. Ο Μίλτος Πασχαλίδης έδωσε μια συνέντευξη στην Free Sunday και μιλάει για την κοινωνία, τους καλλιτέχνες, το ήθος.

Η Αρβανιτάκη και η Τσανακλίδου στην Τεχνόπολι στις 11-9-2014

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 στην Τεχνόπολι δύο πολύ αγαπημένες ερμηνεύτριες. Η Τάνια Τσανακλίδου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μια συναυλία στο Γκάζι.
Έναρξη: 21:00.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα "ενδυνάμωση εκπαιδευτικών" ξεκινάει και την φετινή χρονιά 14-15

"...η δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα καθρεφτίζεται και στον χώρο της εκπαίδευσης..." ¨Ετσι ξεκινάει η εισαγωγή ένα πρόγραμμα που σκοπός του είναι:
" η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών, μέσα από μια βαθύτερη κατανόηση του ρόλου τους μέσα στο σχολικό σύστημα, και την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και ηγεσίας. Η προσωπική δουλειά του καθενός και της καθεμιάς μας δεν αρκεί για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην εκπαίδευση. Οι αλλαγές που απαιτούνται είναι πολιτικές, εκπαιδευτικές, οικονομικές και κοινωνικές. Η προσωπική δουλειά, δεν είναι, παρά το πρώτο βήμα".
Το πρόγραμμα λέγεται Ενδυνάμωση εκπαιδευτικών και υλοποιείται από τους εκπαιδευτές του ProcessWorkHub Greece.
Αν όμως θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ανθρώπους που το σχεδίασαν και το υλοποίησαν μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.  

Βράβευση έλληνα μαθητή για συσκευή γυαλιών!

Έλληνας μαθητής από την Άρτα βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό!

Ο  Άγγελος Γκέτσης, από την Άρτα, σχεδίασε και κατασκεύασε ειδικά γυαλιά που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το μπαστούνι των τυφλών. Το project του Άγγελου ονομαζόταν P.E.ACE. (portable evasive assistance) και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο εδώ.
Ο διαγωνισμός ονομαζόταν Google Science Fair 2014 και αν επισκεφτείτε την σελίδα μπορείτε να δείτε πολύ ενδιαφέροντα projects παιδιών από όλο τον κόσμο με πολύ όμορφες ιδέες και ελπιδοφόρες κατασκευές!
Πληροφορίες στο κουτί της πανδώρας.


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνας ερευνητής βραβεύεται για την εργασία του στη φασματομετρία

Έλληνας επιστήμονες τιμήθηκε με διεθνές βραβείο!
Ο έλληνας ερευνητής Δημήτρης Παπαναστασίου τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο Curt Brunne Award (το οποίο δίνεται κάθε 3 χρόνια) στον τομέα της φασματομετρίας μάζας. Πληροφορίες στην Ναυτεμπορική, στην Καθημερινή ή στον ιστότοπο Physics4u. Ο δρ. Παπαναστασίου τιμήθηκε για την κατανόηση της συμπεριφοράς των ιόντων στην αέρια φάση. Η επιστημονική του συνεισφορά θα αξιοποιηθεί στο σχεδιασμό οπτικών συστημάτων.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την  φασματομετρία μάζας μπορείτε να επισκεφτείτε το κείμενο ή το δεύτερο κείμενο στον ιστότοπο του Χημικού τμήματος του Ε.Κ.Π.Α.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μια γιορτή ανταλλαγής παραδοσιακών ποικιλιών και σπόρων

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση έγινε σήμερα Σάββατο στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου στο νομό Λάρισσας. Η 5η Πανθεσσαλική  γιορτή ανταλλαγής σπόρων και παραδοσιακών ποικιλιών.
Μια γιορτή με σεβασμό στη ΓΗ.
Για πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μικρός αστεροειδής θα περάσει "κοντά" από τη Γη στις 7-9-2014!

Μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έκανε η NASA δύο μέρες νωρίτερα. Ένας μικρός αστεροειδής 2014RC, διαστάσεων περίπου 20μέτρων που ανακαλύφθηκε μόλις τον Αύγουστο του 2014, θα περάσει "ξυστά από τη Γη" την Κυριακή 7-9-2014 και ώρα 18:18UTC σε απόσταση μόλις 40.000χιλιομέτρων (το 1/10 της απόστασης Γης-Σελήνης).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο της NASA, στο Spaceweather ή στο EarthSky

Έκθεση της UNICEF: "τα παιδιά του κόσμου κινδυνεύουν και κακοποιούνται"

Μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών φέρνει στο φως ένα πολύ σοβαρό θέμα, την κακοποίηση των παιδιών.
Η έκθεση αποκαλύπτει ότι 120.000.000 κορίτσια έχουν κακοποιηθεί μέχρι τα 20 χρόνια τους, 95.000 παιδιά και έφηβοι έχουν δολοφονηθεί ενώ ένα στα τρία παιδιά έχει υποστεί ενδοσχολική βία και δύο στα πέντε παιδιά έχουν τιμωρηθεί σωματικά από άτομα που τα προσέχουν!
Ολόκληρη η έκθεση είναι εδώ ή διαβάστε το σχετικό άρθρο στα ΝΕΑ και στο TVXS.

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: ένας άνθρωπος αυτοκτονεί κάθε 40 δευτερόλεπτα!

Με ανακοίνωσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι περίπου 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, δηλαδή  ένας άνθρωπος τερματίζει την ζωή του κάθε 40 δευτερόλεπτα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ή στο TVXS.
Τα νέα που αναφέρει για την χώρα μας δεν είναι θετικά, καθώς έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες και στην Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι οι απόπειρες αυτοκτονίας είναι 20 φορές περισσότερες από τις ίδιες τις αυτοκτονίες ενώ θεωρούνται 2η αιτία θανάτου στους νέους των 15 έως 29 ετών.
Ας φροντίσουμε όλοι μας για τον οποιοδήποτε διπλανό μας και ας έχουμε το νου μας.

Το Αστεροσκοπείο στο Θησείο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στις 6-9-2014

26 Σεπτεμβρίου 2014, είναι η βραδιά του ερευνητή.

Με την ευκαιρία αυτή το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ανοίγει τις θύρες του Αστεροσκοπείου στο Θησείο για το κοινό το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.
Θα γίνει παρατήρηση αστερισμών αλλά και της Σελήνης και του Κρόνου.
Καλή αστροπαρατήρηση!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

"Διαδρομές Μέλπως Αξιώτη" στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στις 5-9-2014

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση θα φιλοξενήσει το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στην Τήνο την Παρασκευή 5-9-2014. Η παράσταση έχει τίτλο "Διαδρομές Μέλπω Αξιώτη".
Η παράσταση αφορά τη ζωή και το έργο της πεζογράφου Μέλπως Αξιώτη.
Εδώ η βιογραφία της στο biblionet.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Locomondo στην Τεχνόπολι στις 5-9-2014

Μια άλλη μουσική εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 5-9-2014 αυτή τη φορά στην Τεχνόπολι στο Γκάζι. Παρουσιάζουν την δουλειά τους οι Locomondo. Μια πολύ δυνατή μπάντα που πάντα δημιουργεί κέφι με την ενέργειά τους.
Σας αφιερώνω ένα ωραίο τραγούδι τους, "Οδύσσεια".


Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Μέγαρο στις 5-9-2014

Ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:00. Ο τίτλος της βραδιάς είναι "αρμένικη βίζιτα".
Σας αφιερώνω ένα αγαπημένο μου τραγούδι, "ένας σκύλος στο Κολωνάκι".

Το πρόγραμμα "στη σκιά των βράχων"

Το καλλιτεχνικό/πολιτιστικό φεστιβάλ στο Δήμο Βύρωνα "Στη σκιά των βράχων" συνεχίζεται και το Σεπτέμβριο.
Το πρόγραμμά του έως την Κυριακή είναι:
Τετάρτη 3/9, Μαρία Πενταγιώτισσα
Πέμπτη 4/9, Μιχάλης Χατζηγιάννης
Παρασκευή 5/9, Οι φόνισσες του Παπαδιαμάντη
Σάββατο 6/9, Παντελής Θαλασσινός και φίλοι
Κυριακή 7/9, Οι πυρήνες της ελιάς.

Καλή σας διασκέδαση

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μια έρευνα για τα παιδιά και για της Ελλάδος

1 Σεπτεμβρίου 2014
Καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, φαντασία, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, χαμόγελα, όραμα και όνειρα, πίστη, ουσία και αξίες.

Η πρώτη είδηση αφορά, τι άλλο, τα παιδιά. Στα ΝΕΑ στις 29-8-2014 δημοσιεύεται μια διεθνή έρευνα που έγινε σε 40 χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Ευρώπης. Η έρευνα αφορά τα παιδιά και το επίπεδο της ευτυχίας/δυστυχίας τους όπως τα ίδια τις αντιλαμβάνονται. Τα ελληνόπουλα κατατάχθηκαν στην 20η θέση. Με βάση δέκα παράγοντες τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα πιο ευτυχισμένα παιδιά:
ασκούν κάποιο σπορ ή άθλημα
έχουν φίλους
έχουν μια καλή επικοινωνία με την οικογένειά τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα The Children's Society. Ολόκληρη η έρευνα με τα αποτελέσματά της βρίσκεται εδώ και αν θέλετε να διαβάσετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας στο να είναι και να νιώθει καλά διαβάστε το σχετικό κείμενο.   

Καλή αρχή για να βοηθήσουμε τα παιδιά!