Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αναβάλλεται η συναυλία για τη Σχεδία για την 2 Ιουνίου 2015

Έκτακτη είδηση

Τόσες μέρες παρακολουθούμε τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από την Αθήνα. Η απειλή της βροχής το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαΐου –σύμφωνα με όλες τις μετεωρολογικές προβλέψεις– είναι πραγματική. Είναι και ο λόγος που η συναυλία της Τετάρτης αναβάλλεται.
Αναβάλλεται, αλλά δεν ματαιώνεται! Το μουσικό ταξίδι της «σχεδίας» θα γίνει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο και ώρα, στην Τεχνόπολι στις 19:30.

Μια συνάντηση με τίτλο: "ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τις δυνάμεις στην οικογένεια" στις 28-5-2015

Από δελτίο τύπου του Ανοιχτού Σχολείου:

Το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), απαντώντας στο αίτημα της σχολικής κοινότητας του 3ου Δημοτικού Παλλήνηςπροσκαλεί γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς τις περιοχής σε μία συνάντηση με θέμα:

 "Ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τις δυνάμεις στην οικογένεια και χαρτογραφώντας το μέλλον του κάθε μέλους"

Την συνάντηση θα συντονίσουμε οι συνεργάτες του ΑΚΜΑ (Μίνα Τοδούλου και Γιώργος Γουρνάς), με την συνεργασία της καλεσμένης μας κ. Elspeth McAdam.
Η E. McAdam, παιδοψυχίατρος, θα μοιραστεί μαζί μας την πλούσια εμπειρία της με οικογένειες και κοινότητες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου στα οποία ταξιδεύει συνεργαζόμενη σε προγράμματα που στηρίζουν, ενδυναμώνουν και εμψυχώνουν τα μέλη σχολικής κοινότητας.
Θα δουλέψουμε όλοι μαζί - δάσκαλοι γονείς και παιδιά - ακολουθώντας και την εκφρασμένη επιθυμία γονιών και παιδιών για κοινή δράση. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων, η άντληση χαράς και γνώσης από το μοίρασμα μεταξύ των μελών της σχολικής και της οικογενειακής ομάδας. Ευπρόσδεκτα είναι και οικογένειες που τα παιδιά τους δεν φοιτούν στο 3ο Δημοτικό.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Μαΐου, 17:00-20:00 στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Για την παρακολούθηση δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. Όποιοι ενδιαφέρεται να συμμετέχουν χρειάζεται να δηλώσουν συμμέτοχη στο b.rekliti@anoixto-sxoleio.gr ή τηλεφωνικά στο 210-6640433.
Και πολλά μπράβο για την προσπάθεια και την εκδήλωση και φυσικά στους συντονιστές και την κα E. Mc. Adam!

"το σχολείο ως οργανισμός μάθησης", ένα θερινό σεμινάριο στην Ιθάκη

Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό σεμινάριο θα γίνει στην Ιθάκη το καλοκαίρι. Ο τίτλος του: "το σχολείο ως οργανισμός μάθησης". Ο φορέας είναι το κέντρο δια βίου μάθησης ΔΙΑΒΗΜΑ.
Πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την 14η θεατρική καλοκαιρινή κατασκήνωση

Από το Πανελλήνιο για το Δίκτυο στην Εκπαίδευση:
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την 14η θεατρική καλοκαιρινή κατασκήνωση-σεμινάριο
στον Αγ. Γιάννη Πηλίου από 24-30 Αυγούστου 2015.
Αιτήσεις εδώ.

"Beatles tribute project 3" στο Μέγαρο Αθηνών στις 27-5-2015



"Beatles tribute project 3"  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 27 Μαίου 2015 στις 20:30. Με πολύ μουσική από ένα αγαπημένο συγκρότημα.





Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός μαθηματικός Τζον Νας

Από σημερινή είδηση σε ΜΜΕ (πχ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, in.gr ): σκοτώθηκε σε τροχαίο ο εκπληκτικός μαθηματικός Τζον Νας.
Ο Νας ήταν ένας λαμπρός μαθηματικός και οικονομολόγος με Νόμπελ Οικονομικών το 1994 για την θεωρία των παιγνίων.
Στη ζωή του Νας είναι βασισμένη η ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και βραβεία, ένας υπέροχος άνθρωπος και εδώ η ταινία στο imdb.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ρύπανση από πλαστικά, μια ημερίδα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (6-6-15) και μια απόφαση από το Ευρωκοινοβούλιο

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 από τις 9:30-14:00με θέμα: "η θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά, παρόν και μέλλον" Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι εδώ.

Και όλα αυτά έρχονται μετά την παρακάτω είδηση για το περιβάλλον:

Το Ευρωκοινοβούλιο βάζει μπλόκο στη χρήση της πλαστικής σακούλας, λέει δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ.
Έρευνα έδειξε ότι ο ευρωπαίος πολίτης χρησιμοποίησε 198 πλαστικές σακούλες κατά μέσο όρο το 2010. Οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τα ανεξέλεγκτα πλαστικά είναι τεράστιες. Έτσι λοιπόν προκρίθηκαν μέτρα περιορισμού της χρήσης του πλαστικού.
Μπορείτε να δείτε βίντεο σχετικό με το θέμα αλλά και ένα δεύτερο βίντεο για τον ωκεανό από πλαστικά που μας περιβάλλει.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ένα διήμερο με θέμα: "(μη) ανεκτικότητα και διακρίσεις"

Ένα ενδιαφέρον διήμερο με θέμα: "(μη) ανεκτικότητα και διακρίσεις".
Ένα ωραίο θέμα, με προοπτικές για αξιοποίηση την επόμενη σχολική χρονιά.











Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 (19:30-21:30) στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31) ένα στρογγυλό τραπέζι με θέμα «(Μη) ανεκτικότητα και διακρίσεις», με συμμετέχοντες τους:
Τόνια Παπατριανταφύλλου, συντονίστρια του προγράμματος Comenius Regio, Ελευθερία Χάρη, εκπαιδευτικό του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, Παύλο Κοσμίδη, Διευθυντή του 3ου Γ/σίου Γέρακα, Odile Bailly du Bois σχολίατρο, Ηenri Pastol σύμβουλο της Γαλλική Σχολής Ε. Ντελακρουά και τον διεθνούς φήμης Γάλλο ποδοσφαιριστή Christian Karembeu, ο οποίος θα αναφερθεί στη βία και τον ρατσισμό στον αθλητισμό.
Συντονίστρια: Ελένη Κουκούλη, Υπεύθυνη Σ.Σ.Ν. ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής
Η βραδιά θα κλείσει με μια μικρή θεατρική παράσταση από μαθητές Γυμνασίου με θέμα τις διάφορες μορφές βίας.

Tο Σάββατο 23 Μαΐου 2015 (10:00-13:00): δυο εξειδικευμένα τρίωρα εργαστήρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με δωρεάν συμμετοχή κατόπιν εγγραφής στο τμήμα εκπαιδευτικής συνεργασίας: sce@ifa.gr / 210 33 98 671. Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Συντονιστές των εργαστηρίων:
- Ελευθερία Χάρη, καθηγήτρια γαλλικών, 6ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου στο εργαστήριο με θέμα: «Τα λεμόνια και το μήλο».
Πρόκειται για μια άσκηση που συμβάλλει στην κατανόηση της σχέσης μεταξύ γενίκευσης και στερεοτύπων, στην αποδοχή της διαφορετικότητας και στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της εν-νόησης, μέσω της γραφής και της αφήγησης.
- Παύλος Κοσμίδης, Δρ. Επιστημών της Αγωγής, διευθυντής 3ου Γυμνασίου Γέρακα στο εργαστήριο με θέμα: « Πρόληψη ενάντια στις διακρίσεις - Διερευνώντας τα στερεότυπα των φύλων ».
Στο εργαστήριο θα προσεγγισθούν θέματα που σχετίζονται με τα στερεότυπα των φύλων, με σκοπό να δοθούν στους συμμετέχοντες ιδέες και γνώσεις, ώστε να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων διακρίσεων στα σχολεία τους.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συζήτηση με θέμα "ολοκαύτωμα και εκπαίδευση" στο Μέγαρο Μουσικής στις 20-5-2015

Από δελτίο τύπου:
Τρεις επιστήμονες διεθνούς κύρους θα συμμετάσχουν στη συζήτηση με τίτλο «Ολοκαύτωμα και Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 20 Μαΐου (ώρα έναρξης 19:00), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus.
Οι καθηγητές Dr Paul Salmons (Διευθυντής Προγράμματος του Κέντρου για τη Διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στο University College London-UCL), Dr Thomas Lutz (Διευθυντής του Τμήματος Μουσείων Μνήμης, Topography of Terror Foundation του Βερολίνου) και Δρ Βασιλική Σακκά (Ιστορικός-Εκπαιδευτικός, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων) θα διερευνήσουν την πορεία και τη σημερινή πραγματικότητα της εκπαίδευσης για το Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Θα αναφερθούν ειδικότερα στην αξία και τη σημασία της εκπαίδευσης για την ενίσχυση της δημοκρατικής διαδικασίας και της κοινωνικής συνείδησης και για την καταπολέμηση βίαιων ρατσιστικών και αντισημιτικών φαινομένων, που βρίσκονται και πάλι σε έξαρση.

H εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος, το οποίο ιδρύθηκε το 1977 με στόχο την παρουσίαση μιας ζωντανής εικόνας της εβραϊκής ζωής και παράδοσης που υπάρχει εδώ και 2300 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ ασχολείται συστηματικά με τη μνήμη και την εκπαίδευση για το Ολοκαύτωμα στη χώρα μας. Η συζήτηση θα γίνει στα ελληνικά και στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφρασηΗ είσοδος είναι ελεύθερη (με δελτία προτεραιότητας). Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30.

Φεστιβάλ κινηματογράφου στη Γάζα



Δείτε το χωρίς λόγια, ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στη Γάζα. Διαβάστε εδώ και στο TVXS.
 


Μια έκθεση "στα χνάρια του σχολείου μας", στο Δημοτικό Σχολείο Τήνου

"Στα χνάρια του σχολείου μας"
Στις 16 Μαίου 2015 εγκαινιάστηκε η έκθεση «Στα χνάρια του σχολείου μας», στην οποία συνέβαλαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πύργου συγκεντρώνοντας και ταξινομώντας αρχειακό υλικό και αντικείμενα. Οι ίδιοι οι μαθητές κατέγραψαν επίσης προφορικές μαρτυρίες ηλικιωμένων του νησιού αναζητώντας στοιχεία της πολύχρονης ιστορίας του σχολείου τους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπονήθηκε με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Δέσποινας Παπαδοπούλου, Στέλιου Μπόρτα και Κώστα Συκιώτη, και με την έγκριση της Σχολικής Συμβούλου της 2
ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων, Ειρήνης Τσαβαλά.
Την επιμέλεια της έκθεσης την έχει η εικαστικός Πάολα Παλαβίδη.
Πληροφορίες: Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, Πύργος, Πάνορμος Τήνου και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαίου 2015.

Και όταν έσβησαν τα φώτα των εγκαινίων στις 16-5-15, όσοι ήθελαν παρέμειναν εκεί για να περάσουν «Μια νύχτα στο Μουσείο!». Η δράση αυτή, γνωστή ως museum sleepover, είναι ευρέως διαδεδομένη εντός και εκτός συνόρων και πραγματοποιηθήκε για πρώτη φορά στην Τήνο.

Συναυλία για την Σχεδία στην Τεχνόπολη στις 27-5-2015


Από δελτίο τύπου:
Το φετινό µεγάλο µουσικό ραντεβού των φίλων της «σχεδίας» έχει προγραµµατιστεί για την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19:30, πάντα στην Τεχνόπολη.
Οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs ενώνουν τις φωνές τους με τους φίλους του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου σε μια συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φτώχεια, ακόμη και χωρίς «σχεδία».
Για περισσότερα επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Σχεδίας και διαβάσετε τι λένε οι αγαπημένοι καλλιτέχνες.
Τον περασμένο Φεβρουάριο καλλιτέχνες για μια μέρα κατέβηκαν στον δρόμο και πούλησαν τεύχη του περιοδικού Σχεδία στον κόσμο. Αν θέλετε να μάθετε για την εμπειρία τους, διαβάστε την σχετική είδηση.

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα "οικογένεια"

33 φωτοργάφοι με 300 φωτογραφίες συμμετέχουν σε μια ωραία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: "οικογένεια" στο Μουσείο Μπενάκη. Ωραίες φωτογραφίες, έγχρωμες και ασπρόμαυρες, με παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, αντικείμενα, όλα αυτά να τονίζουν την οικογένεια.
Πληροφορίες εδώ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του καλοκαιριού στην Τεχνόπολι

Ολόκληρο το πρόγραμμα στην Τεχνόπολι στο Γκάζι από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο είναι εδώ
Καλή σας διασκέδαση

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εικόνες της κρίσης, στην ταινιοθήκη της Ελλάδος, 16-24 Μαίου 2015




Εικόνες της κρίσης από τις 16-24 Μαίου 2015 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Cinedoc, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ και το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Και συζήτηση
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου στη διημερίδα με τίτλο «Μπορεί η τέχνη να αναπαραστήσει την κρίση;». Η διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του αφιερώματος «Εικόνες της Κρίσης», σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Kingston, από 16 έως 27 Μαΐου 2015.
Ημέρα 1η - Σάββατο 16 Μαΐου 2015, 19.00-21.30
Εισηγητές:
Κλαούντια Μπόσε  Καλλιτέχνις, Χορογράφος, Καλλιτεχνική διευθύντρια στο theatercombinat της Βιέννης
Άνταμ Σίμτσικ  Καλλιτεχνικός διευθυντής Documenta
Μανώλης Δασκαλάκης-Λεμός  Εικαστικός
Απόστολος Ζερδεβάς  Visual artist, Υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Reading
Στέλλα Θεοδωράκη Σκηνοθέτις
Εύα Στεφανή  Ντοκιμαντερίστρια, Εικαστική καλλιτέχνις, Αν. Καθηγήτρια Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ
Συντονίζει η Λίλα Λεοντίδου, Καθηγήτρια Γεωγραφίας & Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ΕΑΠ

Ημέρα 2η - Κυριακή 17 Μαΐου 2015, 18.30-20.30
Εισηγητές:
Μάρτιν ΜακΚίλαν  Κοσμήτορας στη Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κίνγκστον
Κεν ΜακΜάλαν  Σκηνοθέτης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κίνγκστον 
Γιώργος Δρίβας  Εικαστικός, Σκηνοθέτης
Χρήστος Καρακέπελης  Σκηνοθέτης
Γιάννης Τσίρμπας  Συγγραφέας, Λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ
Συντονίζει η Μαρία Κομνηνού, Καθηγήτρια Τμήματος ΕΜΜΕ στο ΕΚΠΑ, Γενική Γραμματέας ΔΣ Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Ταινίες για την κρίση από παιδιά

Τα παιδιά και η κρίση. Ταινίες που γύρισαν παιδιά από όλη την Ευρώπη με αφορμή την κρίση. Για να τις δείτε επισκεφτείτε την σχετική είδηση στο BHMA.
Η έκθεση είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Σ.τ.Ε. και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Συνηγόρου του παιδιού (ENOC).

Φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου

Εφηβικό θέατρο από πολλά σχολεία της Ελλάδος με αγάπη στο θέατρο στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Και αυτό έχει λήξει αλλά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Έκθεση φωτογραφίας των πωλητών της Σχεδίας

Έκθεση φωτογραφιών των πωλητών της Σχεδίας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Έληξε αλλά άξιζε τον κόπο.

Οδηγίες ψυχραιμίας για τους εκπαιδευτικούς

Οδηγίες για να μένετε ψύχραιμοι σε μια τάξη, από τον Richard Cohen, Great Pond Resolutions.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μια μαθήτρια μιλάει για τον σχολικό εκφοβισμό




Η Βασιλική Καλογιάννη, μαθήτρια του Λυκείου, μιλάει για τον σχολικό εκφοβισμό, στο TEDxAcademy Youth 2015.

Σαν σήμερα 11-5-1981 'φεύγει' ο Bob Marley

Σαν σήμερα 11 Μαίου 1981 φεύγει από τη ζωή ο Bob Marley. Ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, μουσικός και άνθρωπος με παρουσία.
Δύο τραγούδια του Bob Marley για σήμερα.
  


Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μια συναυλία ενάντια στο bullying από το "Χαμόγελο του Παιδιού" στις 11-5-15

Μια συναυλία ενάντια στο bullying οργανώνει το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Η εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο Πάνθεον τη Δευτέρα 11 Μαίου 2015 στις 20:30 και λαμβάνουν μέρος πολλοί μουσικοί και καλλιτέχνες.











Τριήμερο εκδηλώσεων στο Γυμνάσιο Ερυθρών


Από το Γυμνάσιο Ερυθρών στις Ερυθρές, τηλέφωνο 22630-62781.
Καλή επιτυχία και μπράβο σε όλους και όλες!

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ένα βίντεο με δέκα ωραίες χορευτικές σκηνές

Αφιερωμένο σε μια φίλη που της άρεσε η αφιέρωση για το χορό.


Πέθανε ο Ben E. King

Στις 30 Απριλίου 2015 πέθανε ο Ben E. King.
Τα πιο γνωστά του τραγούδια:

save the last dance for me


Spanish Harlem



και βέβαιο το πολυαγαπημένο Stand by me

σε μια παλιά έκδοση


και σε μια ωραία έκδοση

Ήχος για την φυσική της γ΄ γυμνασίου και ένα 'χαριτωμένο' τεστ

Στη φυσική της γ΄ γυμνασίου υπάρχει το κεφάλαιο "ήχος". Ορίστε λοιπόν ένα άτυπο, μη επιστημονικό τεστ ήχου για το ποιες συχνότητες ακούτε ή δεν ακούτε. Θεωρητικά θα πρέπει να ακούτε από 200Hz-20000Hz.
Καλή ακρόαση.

                

Η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολι στις 6-5-2015

«Το τραγούδι των πουλιών» Μια συναυλία με τίτλο: "το τραγούδι των πουλιών" από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολι στο Γκάζι, την Τετάρτη 6 Μαίου 2015.
Είσοδος ελεύθερη στις 20:30.





Σας αφιερώνω την άνοιξη του Βιβάλντι.
          

Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους από το ΚΕΘΕΑ-Διάβαση

Εκδήλωση από το ΚΕΘΕΑ-Διάβαση.



Ένας επίλογος για τις χαμηλές πτήσεις του Αρκά

Όποιος ή όποια θέλει να δει τον επίλογο στις "Χαμηλές πτήσεις" του πολυαγαπημένου Αρκά, ας επισκεφτεί τον σχετικό ιστότοπό του στο facebook. Και έχετε κάτι να δείτε.
Και εδώ για Αρκά εν κινήσει.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο στην Αλκυονίδα στις 3-5-2015

Αφιέρωμα στον αγαπητό ηθοποιό Θανάση Βέγγο θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Αλκυονίδα την Κυριακή 3 Μαίου 2015 στις 12:00. Θα προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σολδάτου "ένας άνθρωπος παντός καιρού".
Πηγή spirtonet.