Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο θέατρο Βράχων στις 24-6-15

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 'ανεβαίνει' στο Θέατρο Βράχων η αγαπητή καλλιτέχνης Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Η πολυτάλαντη Ελεονώρα Ζουγανέλη που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα θα τραγουδήσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια της.
Και μια συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ.
Και ένα τραγούδι της, 'η αγάπη αργεί'.

Σαν σήμερα, 22 Ιουνίου 1973


Σαν σήμερα, 22 Ιουνίου 1973, κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα ένα θεατρικό έργο που αμέσως προκάλεσε. Ήταν αντίσταση, ήταν διαμαρτυρία, ήταν ιστορία, ήταν αλήθειες. Από τότε παιζόταν συνεχώς μέχρι το Νοέμβριο του '73 οπότε απαγορεύτηκε η παράσταση και οι δύο ηθοποιοί Καζάκος και Καρέζη συλλαμβάνονται. Το Δεκέμβριο του '73 ξανανεβαίνει, παίζεται το καλοκαίρι του '74 και μετά και στην Ευρώπη το '75 και '76.
Το κείμενο το έγραψε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, οποίος έγραψε και τους στίχους των τραγουδιών. Την μουσική την υπέγραφε ο Σταύρος Ξαρχάκος, τα τραγούδια τα ερμήνευσε μοναδικά πάνω στην σκηνή ο Νίκος Ξυλούρης, το σκηνοθέτησε ο Κώστας Καζάκος, το διάκοσμο τον επιμελήθηκε ο Ευγένιος Σπαθάρης.
Το έργο ήταν "το μεγάλο μας τσίρκο".
Έπαιζαν: Καρέζη, Καζάκος, Παπαγιαννόπουλος, Καλαβρούζος, Κωνσταντόπουλος, Κούρος, Περλέγκας, Κολοβός και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.
Και εδώ όλο το ηχητικό ντοκουμέντο της παράστασης από τον χρήστη KazantzakisNikos στο youtube

  

"je vole" από την ταινία "οικογένεια Μπελιέ"

Σας έχω μιλήσει ήδη για την ξεχωριστή ταινία "οικογένεια Μπελιέ". Τιμώντας και εγώ με τον τρόπο μου την ημέρα Μουσικής σας αφιερώνω το τραγούδι "je vole" από την τελευταία σκηνή της ταινίας. Ένα συγκινητικό, ζεστό, αισιόδοξο τραγούδι και μήνυμα.
Να είστε καλά.

Εκδηλώσεις στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης για τη μουσική


Για την ημέρα μουσικής καθώς οι μουσικές εκδηλώσεις δεν τελειώνουν, από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων. 
Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19:30, συμμετέχουν οι μαθητές που μαθαίνουν κανονάκι, σαντούρι, θιαμπόλι, μπουλγαρί, κρητική λύρα και κρητικό λαούτο, ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι και λαϊκό κλαρίνο.
Τρίτη 23 Ιουνίου, ώρα 19:30
συμμετέχουν οι μαθητές που μαθαίνουν
μαντολίνο, κιθάρα, μπουζούκι, κρουστά, λαούτο, ούτι, βιολί και παραδοσιακό τραγούδι, ενώ θα παρουσιαστεί ως σύνολο και η ορχήστρα του Μουσείου. 
Παρασκευή 26 Ιουνίου, ώρα 19:30 ο κήπος του Μουσείου θα γεμίσει με τις φωνές και τα λαϊκά μουσικά όργανα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης μαζί με τους δασκάλους τους, στην καθιερωμένη συναυλία-γιορτή που έρχεται να κλείσει τη σχολική χρονιά, με τον τίτλο: "Πάμε Μουσείο!"

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

¨Ενα τριήμερο φεστιβάλ, resistance

resistance2015

Ένα τριήμερο φεστιβάλ με συναυλίες, εκδηλώσεις, συζητήσεις, προβληματισμό, αντιθέσεις.

Τετραήμερο εκδηλώσεων στο νέο πάρκο Σταύρος Νιάρχος

21 Ιουνίου 2015, ημέρα μουσικής και ξεκινά ένα πλούσιο καλλιτεχνικό τετραήμερο εκδηλώσεων στο νέο πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Οι εκδηλώσεις ανοίγουν με συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου.
Όλες οι πληροφορίες είναι εδώ.

21 Ιουνίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

21 Ιουνίου, Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής

Στις 21 Ιουνίου 2015 θα εορταστεί και στην Ελλάδα η ημέρα της μουσικής με πολλές εκδηλώσεις. Πληροφορίες εδώ.

Έτσι έχουμε: 

* Η συμμετοχή μιας τόσο ζωντανής μουσικής γειτονιάς όπως ο Βοτανικός στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, ήταν μια ιδέα του Μελέτη Μοίρα – ιδιοκτήτη του La Soiree De Votanique, του Αλέξη Στρωματιά – ιδιοκτήτη του καφενείου Θεσσαλοί, και του Bill Hunchback και θα υλοποιηθεί από τους ίδιους στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δρώμενων που πραγματοποιούν στην περιοχή του Βοτανικού.
Η μουσική θα μας ενώσει στον Βοτανικό την Κυριακή 21 Ιουνίου με τρεις μπάντες, που θα εμφανιστούν ταυτόχρονα σε δύο μουσικές σκηνές που θα στηθούν στη Μελενίκου και στην Καστοριάς, τους Lemonostifel, τους Κάτω από το Δέντρο και τους Momo Trio. Οι Κάτω από το Δέντρο και οι Momo Trio θα «κλείνουν» ταυτόχρονα και το αφιέρωμα στον Tom Waits (A week under the spirit of the music of Tom Waits).
* Σάββατο 20 Ιουνίου (21:00): Με την συμπλήρωση του έκτου έτους λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσουν στο προαύλιο του Μουσείου συναυλία με τίτλο «Άρωμα Παλιάς Αθήνας», με μελωδίες του μεσοπολέμου, του κινηματογράφου και της ελληνικής οπερέτας.  

* Κυριακή 21 Ιουνίου (19:00) Η μουσική εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο περιλαμβάνει μια ξεχωριστή θεματική για τη Μελίνα Μερκούρη με τη Μικτή Χορωδία της Κηφισιάς και τζαζ αυτοσχεδιασμούς από τη Σάσα Παπαλάμπρου και την Αγγελική Τουμπανάκη.
Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν ζωντανές διασκευές από το δισκογραφικό αφιέρωμα της EMI «Πειράζοντας τη Μελίνα» από τους Papercut, Niadoka, Monsieur Minimal  και Serafim Tsotsonis ενώ τη βραδιά θα «κλείσει» ο μουσικός Κωνσταντίνος Βήτα με live electronics.
 
* Κυριακή 21 Ιουνίου (12:00) Το Επιγραφικό και Νομισματικό Μουσείο συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με την παρουσίαση του έργου του συνθέτη και ερμηνευτή Πασχάλη Τόνιου, ο οποίος θα ερμηνεύσει με τους συνεργάτες του έργα δικά του και άλλων Ελλήνων συνθετών στην αίθουσα των Εσπερίδων του Ιλίου Μελάθρου.
Συμμετέχουν: στο πιάνο ο Ανδρέας Βουδούρης, στην κιθάρα ο Χρήστος Ζούμπος, στο μπάσο ο Γιώργος Πολίτης, στα κρουστά ο Σπύρος Σούτσης, στο μαντολίνο ο Νίκος Κρέτσης. Στο τραγούδι η υψίφωνος Αγάπη Παπαμήτσου, η Μαρία Αναματερού, η Μήδεια Χρυσουλίδου και η Νατάσα Μωισόγλου.  Παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου.

* Κυριακή 21 Ιουνίου (18:00): Μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε συνεργασία με τη διαδικτυακή ομάδα «Λαϊκά Αερόφωνα», μουσικοί-μέλη της οποίας θα καλύψουν ικανό δείγμα από το φάσμα του ρεπερτορίου των λαϊκών πνευστών μουσικών οργάνων στην Ελλάδα.
 
* Κυριακή 21 Ιουνίου (16:15) "τα μεγάλα ψέμματα του μικρού Ερμή" και "προγράμματα με μουσική και χορό", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Και το βράδυ στις 20:00 έχει τη "γιορτή της μουσικής", πάλι στο Μέγαρο Μουσικής.
 
* Κυριακή 21 Ιουνίου (18:30): Συναυλία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τίτλο «Η αιώνια αναζήτηση της ομορφιάς». Η «Αιώνια Αναζήτηση της Ομορφιάς» αποτελεί το κεντρικό θέμα της ενότητας 'Το έκθεμα του μήνα για το 2015' όπου παρουσιάζονται επιλεγμένα αντικείμενα των συλλογών του Μουσείου με θέμα τον καλλωπισμό. Μέσα από αυτά ο επισκέπτης μπορεί να ρίξει μία «αδιάκριτη» ματιά στην αέναη μάχη των ανθρώπων της αρχαιότητας για να ξεγελάσουν το χρόνο.
Η κοπιώδης αναζήτηση της ομορφιάς, από την αρχαιότητα ως σήμερα που θέλγει και καταδυναστεύει τον άνθρωπο αποτέλεσε την αφορμή για τη σύνθεση μιας πρωτότυπης μουσικής που προσπαθεί να αποδώσει με έναν διαφορετικό τρόπο την εικόνα του κάθε εκθέματος. Οι εικόνες, ο λόγος και η μουσική δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μύησης στον προσωπικό κόσμο των γυναικών.
Μουσική Σύνθεση: Νίκος Ξανθούλης
Παρουσίαση: Ολύνα Ξενοπούλου
Τραγούδι: Φένια Χρήστου 
 
* Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, ώρα 21:00. Η Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας επιστρέφει για να παρουσιάσει τον νέο θεματικό κύκλο που ετοίμασε, αφιερωμένο στο «Ρεμπέτικο» (1983), κορυφαίο έργο της συνεργασίας του Σταύρου Ξαρχάκου με τον Νίκο Γκάτσο.
Καλλιτεχνική διεύθυνση-μουσική διδασκαλία: Ελένη Μπαΐλη.
Γενική διεύθυνση: Γιώργος Κουμεντάκης.
Τη συναυλία θα τιμήσει με την παρουσία της η συγγραφέας Αγαθή Δημητρούκα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

6ο φεστιβάλ βωβού κινηματογράφου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα γίνεται αυτές τις μέρες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο τίτλος του αφεριώματος είναι: 6ο φεστιβάλ βωβού κινηματογράφου "city symphonies"

Σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου έχει μια ωραία ταινία, The crowd (1928), του King Vidor
Αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου έχει την καταπληκτική ταινία του Charlie Chaplin, τα φώτα της πόλης.

Μια βόλτα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται να κάνει μια πανοραμική βόλτα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ας επισκεφτεί την παρακάτω διεύθυνση.
Μπορεί να δει τα τμήματα του Σταθμού, να κάνει μια βόλτα 360μοιρών και να επιλέξει να μάθει περισσότερα 'πατώντας την κόκκινη βούλα'.

Προβολη ντοκιμαντέρ "η δική μου Μυτιλήνη" στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

σε συνεργασία με την
Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ

σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ

«Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 1925-27»       
(2002 – 53’)
του Άγγελου Κοβότσου

την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στις 21:00
στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
παρουσία του σκηνοθέτη.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Βράχων στις 17-6-2105

Ο πολυαγαπημένος Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται σήμερα 17 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.
Σας αφιερώνουμε ένα τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη, 'Βόσπορος'.


"Χάιδεψε έναν κύκλο και φαύλος θα γίνει" στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης

Από δελτίο τύπου:

"Χάιδεψε έναν κύκλο και φαύλος θα γίνει"

Με αφορμή τα έργα του Ιονέσκο «Το μάθημα» και «Οι καρέκλες» τέσσερις ηθοποιοί μεταφέρουν στην σκηνή το «παράλογο» ενός οικονομικού μοντέλου διαχείρισης που αποτυγχάνει. Όπως, επίσης, τους φόβους και τις ανησυχίες μιας γενιάς Ελλήνων που δέχεται τις επιπτώσεις της κατάρρευσης αυτού του μοντέλου. Μια κραυγή αγωνίας που καταλήγει σε ένα σπαρακτικό και υπόκωφο γέλιο. 
Από 17 Ιουνίου και για δέκα παραστάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Δραματουργία και σκηνοθεσία: Δ. Αθανασίου

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η παράσταση Hotel Europa στην Ελλάδα

Αντιγράφω από την κεντρική σελίδα του ιστοτόπου: "Θέατρο στην Εκπαίδευση".

Το διεθνές δίκτυο TΟgether και η παράστασή Hotel Europa σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Barbara Santos για πρώτη φορά στην Αθήνα για 2 μοναδικές παραστάσεις θεάτρου φόρουμ με ελεύθερη είσοδο, εργαστήρια, συζητήσεις! Ο Δήμος Χαλανδρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Φωνές Ελευθερίας», το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και η Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ, με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, οργανώνουν εβδομάδα-αφιέρωμα στο Θέατρο του Καταπιεσμένου με καλεσμένο το διεθνές δίκτυο TΟgether και την παράστασή τους Hotel Europa. Η παράσταση Hotel Europa, μετά από μεγάλη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο για πρώτη φορά στην Ελλάδα:
στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (16/6/15) και
στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ (17/6/2015).
Παράλληλα, οι συντελεστές της ομάδας θα προσφέρουν ένα Eργαστήριο Θεάτρου του Καταπιεσμένου (19-20/6/2015 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου) για καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές ομάδων. Πληροφορίες εδώ.
Οργανώνεται επίσης, υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις 18/6/2015 στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης Στρογγυλό τραπέζι-ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πόλη, ενεργή πολιτειότητα και Θέατρο του Καταπιεσμένου».
Στο πλαίσιο του ίδιου αφιερώματος η Ακτιβιστική Ομάδα ΘτΚ θα παρουσιάσει την τελευταία της παράσταση θεάτρου φόρουμ με τίτλο «Πλην όμως…»  στις 20/6/2015 Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου με ελεύθερη είσοδο.
Τέλος, οργανώνεται Ανοιχτή συζήτηση για το Θέατρο του Καταπιεσμένου με τίτλο Προκλήσεις και Εφαρμογές στις 21/6/2015 στο Ναύπλιο στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

5ο πανελλήνιο συνέδριο επιστημών της εκπαίδευσης

Ένα ενδιαφέρον τριήμερο θα γίνει στην Αθήνα από τις 19-21 Ιουνίου 2015.
Είναι το 5ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.Με ενδιαφέρουσες ομιλίες και τοποθετήσεις, από την ειδική αγωγή έως τον σχολικό εκφοβισμό και από τη λογοτεχνία έως την τέχνη και τις φυσικές επιστήμες.
Ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι εδώ.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

"οικογένεια Μπελιέ", μια ταινία που προτείνουμε

Η κινηματογραφική πρόταση για την εβδομάδα αυτή, "οικογένεια Μπελιέ".
Η οικογένεια Μπελιέ είναι μια γαλλική ταινία, βαθιά ανθρώπινη, ζεστή και πολύ αισιόδοξη.
Σας την προτείνουμε.




Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

"πώς αλλάζει ο κόσμος μας"

             

Από την Actionaid.

Διήμερο: "η τέχνη διώχνει τη σκιά του φόβου μέσα κι έξω από τη φυλακή" στις 12-13 Ιουνίου 2015

Ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο οργανώνεται στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στις 12 και 13 Ιουνίου 2015.
Τίτλος: "Η τέχνη διώχνει τη σκιά του φόβου μέσα και έξω από τη φυλακή".

Το πρόγραμμα του διημέρου είναι εδώ, με ομιλίες, συζητήσεις, βιωματικά σεμινάρια.
Και την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 - 23:00 έχει μικρά θεατρικά δρώμενα από ομάδες απεξαρτημένων, φυλακισμένων, αποφυλακισμένων! Μπράβο τους!

Συμμετέχουν οι φορείς: ΚΕΘΕΑ, 18ΑΝΩ, ΕΠΑΝΟΔΟΣ, ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΩ.   

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο θέατρο Βράχων στις 15-16 Ιουνίου 2015

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέτρο Βράχων στις 15 και 16 Ιουνίου 2015.
Και ένα από τα πολύ ωραία τραγούδια της: "σ' έχω βρει και σε χάνω".

Μια γιορτή: "γιορτή προφορικής ιστορίας" 12-13-14 Ιουνίου 2015



Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια:
Γιορτή Προφορικής Ιστορίας. Η πόλη αφηγείται

Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 & Σόλωνος
Διοργάνωση: Ομάδες Προφορικής Ιστορίας (ΟΠΙ)
ΟΠΙΑ (Αθήνας), ΟΠΙΔΟΥ (Δουργουτίου), ΟΠΙΚ (Κυψέλης), ΟΠΙΚΟ (Κολωνακίου)
Συμμετέχουν: ΕΟΜ-ΠΙ (Ερευνητική Ομάδα Μεταπολίτευσης - ΟΠΙ, ΕΚΠΑ),
ΚΕΜΙΠΟ Καισαριανής,  ΟΠΙΔΗΧ (Δήμου Χαλανδρίου), ΟΠΙΝΙ (Νέας Ιωνίας)














Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο Γιάννης Χαρούλης στο θέατρο Βράχων στις 8-9-10 Ιουνίου 2015

Ο Γιάννης Χαρούλης για 3 εμφανίσεις στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Έτσι 8, 9 και 10 Ιουνίου ο Χαρούλης θα τραγουδήσει για τους φίλους του.

Προγράμματα για παιδιά στο Μουσείο Γουλανδρή με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος

5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.
Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας έχει προγράμματα για παιδιά. Το πρόγραμμα είναι εδώ.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

"κηπουροί στην πόλη" στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6-6-2015

Όσοι ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον είστε καλεσμένοι στο Φεστιβάλ "Κηπουροί στην Πόλη" που συνδιοργανώνει η "οργάνωση Γη" με το πρόγραμμα του WWF Hellas - Καλύτερη Ζωή, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τις 10:00 - 16:00.
Ολόκληρο πρόγραμμα είναι εδώ.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων στις 5-6-2015

Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Μια έκθεση φωτογφραφίας με θέμα "διάλειμμα στα σχολεία του κόσμου"

Για τις φίλες και φίλους εκπαιδευτικούς που αυτό τον καιρό έχουν τις εξετάσεις, τις διορθώσεις, τα θέματα μια πολύ ωραία έκθεση φωτογραφιών από τον φωτογράφο James Mollison με τίτλο: "playground".
Είναι πράγματι υπέροχες και αντανακλούν και τη δυναμική του κάθε σχολείου και του περιβάλλοντός του. Τα παιδιά όμως παντού παίζουν.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015