Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μια συνάντηση με τίτλο: "ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τις δυνάμεις στην οικογένεια" στις 28-5-2015

Από δελτίο τύπου του Ανοιχτού Σχολείου:

Το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), απαντώντας στο αίτημα της σχολικής κοινότητας του 3ου Δημοτικού Παλλήνηςπροσκαλεί γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς τις περιοχής σε μία συνάντηση με θέμα:

 "Ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τις δυνάμεις στην οικογένεια και χαρτογραφώντας το μέλλον του κάθε μέλους"

Την συνάντηση θα συντονίσουμε οι συνεργάτες του ΑΚΜΑ (Μίνα Τοδούλου και Γιώργος Γουρνάς), με την συνεργασία της καλεσμένης μας κ. Elspeth McAdam.
Η E. McAdam, παιδοψυχίατρος, θα μοιραστεί μαζί μας την πλούσια εμπειρία της με οικογένειες και κοινότητες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου στα οποία ταξιδεύει συνεργαζόμενη σε προγράμματα που στηρίζουν, ενδυναμώνουν και εμψυχώνουν τα μέλη σχολικής κοινότητας.
Θα δουλέψουμε όλοι μαζί - δάσκαλοι γονείς και παιδιά - ακολουθώντας και την εκφρασμένη επιθυμία γονιών και παιδιών για κοινή δράση. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων, η άντληση χαράς και γνώσης από το μοίρασμα μεταξύ των μελών της σχολικής και της οικογενειακής ομάδας. Ευπρόσδεκτα είναι και οικογένειες που τα παιδιά τους δεν φοιτούν στο 3ο Δημοτικό.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Μαΐου, 17:00-20:00 στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Για την παρακολούθηση δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. Όποιοι ενδιαφέρεται να συμμετέχουν χρειάζεται να δηλώσουν συμμέτοχη στο b.rekliti@anoixto-sxoleio.gr ή τηλεφωνικά στο 210-6640433.
Και πολλά μπράβο για την προσπάθεια και την εκδήλωση και φυσικά στους συντονιστές και την κα E. Mc. Adam!

Δεν υπάρχουν σχόλια: