Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Οι μαθητές χορεύουν!

Έλαβα το ακόλουθο δελτίο τύπου και σας το παρουσιάζω με μεγάλη χαρά γιατί μαθητές και σχολεία δεν είναι μόνο για πλάκα, χαβαλέ και τεμπελιά όπως λέγεται, δεν είναι ένας ωχαδερφισμός, δεν είναι στεγνοί και έρημοι τόποι. Είναι και χώροι δημιουργίας, έμπνευσης, έκφρασης.

"Έντεκα μαθητικές ομάδες, που διακρίθηκαν στο πρώτο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορογραφίας «χόρεψέ το 2010!», παρουσιάζουν τη δουλειά τους την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, στις 20.30 στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206, Ταύρος. Το πρώτο Μαθητικό Φεστιβάλ χορογραφίας "χόρεψέ το 2010!" ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα «εκπαίδευση & χορός» και έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές να εκφραστούν μέσα από την κίνηση δημιουργώντας ομαδικές χορογραφίες και χοροθεατρικές συνθέσεις πάνω σε θέματα που τους απασχολούν.

Στη βραδιά συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία:
12ο Γυμνάσιο Αχαρνών (Ολυμπιακό χωριό),

1ο Γυμνάσιο Αυλώνα,
Λύκειο Αυλώνα,
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Γέρακα,
Λύκειο Κερατέας,
Λύκειο Μαραθώνα,
2ο Λύκειο Καλυβίων,
Α’ Τοσίτσειο-Αρσάκειο Λύκειο Εκάλης,
Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης,
Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

Είσοδος με Δελτία Προτεραιότητας Εισόδου, πληροφορίες: τηλ. 210 3418579 [10:00-14:00]".

Να πάμε, να χειροκροτήσουμε, να συγκινηθούμε, να ενθαρρύνουμε, να εμπνευστούμε, να δημιουργήσουμε, να στηρίξουμε, να διαφημίσουμε, να παρακινήσουμε, να γίνουμε και εμείς με τη σειρά μας στα δικά μας σχολεία και χώρους δουλειάς πυρήνες δημιουργίας! Το χρωστάμε και στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: