Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

"¨Ενα τρένο πάνω απ΄ τη θάλασσα" από την ορχήστρα Φ. Νάκας σε κείμενα και μουσική Νεφέλης Λιούτα!




Η παιδική ορχήστρα Φίλιππος Νάκας  θα ξεδιπλώσει το μουσικό παραμύθι της Νεφέλης Λιούτα "¨Ενα τρένο πάνω απ' τη θάλασσα" (κείμενα και μουσική δικά της) στις 2 Ιουνίου 2014 στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας στις 20:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο!
(Ιπποκράτους 41, τηλ. 2103634000)



Το παραμύθι γράφτηκε ειδικά για την ορχήστρα!

 Η παιδική ορχήστρα Φίλιππος Νάκας, που διανύει τον 4ο χρόνο της ζωής της και απαρτίζεται από παιδιά από 5 έως 15 ετών και έχει στους κόλπους της κάθε λογής όργανα, δημιουργήθηκε  για να βγάλει τους μικρούς μουσικούς από την απομόνωση του δωματίου της μελέτης  και να δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν την χαρά της συνδημιουργίας και της συμμετοχικής εργασίας και μελέτης.

Η Νεφέλη Λιούτα είναι μια νεαρή μουσικός, διπλωματούχος βιολιού και φοιτήτρια της Νομικής, η οποία ταυτόχρονα γράφει μουσική, έχει γράψει για το Σύνολο Χαλκίνων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών το παραμύθι  "στον Βυθό της Μπλε Τσιπούρας και για το Ελληνικό Σχέδιο " Το πιο Γλυκό Ψωμί ( Καμεράτα - Γιώργος Πέτρου). Ασχολείται με μουσικές παρουσιάσεις όπως το Σύνολο Χάλκινων της ΚΟΑ, το κουϊντέτο χάλκινων μελών της ΑΣΟΝ και έχει παρουσιάσει μαζί με την Έφη Αβέρωφ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την "Ιστορία ενός βιολιού". Ασχολείται επίσης με την διδασκαλία του βιολιού σε μικρά παιδιά και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς και με την προετοιμασία της παιδικής ορχήστρας Φίλιππος Νάκας και ταυτόχρονα έχει το δικό της projekt με τίτλο Nefeli Walking Undercover.
Έχει κυκλοφορήσει ένα CD με τίτλο "Τα Μολύβια Κομάντος" και μόλις ολοκλήρωσε την εγγραφή του δευτέρου της CD με τίτλο "1041 ΑΚ Finders Keepers".

Δεν υπάρχουν σχόλια: