Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Βραβεία σε ηλεκτρονικές εφημερίδες σχολείων

Ίσως γνωρίζετε ότι εδώ και χρόνια γίνεται από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ένας διαγωνισμός μαθητικών εντύπων. Αυτός ο διαγωνισμός έγινε και φέτος και μάλιστα προστέθηκε μια νέα κατηγορία, αυτή της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Ζούμε πλέον στην εποχή των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, διαδικτύου βλέπετε! Πριν μερικές μέρες έγινε η απονομή των βραβείων σύμφωνα με άρθρο των ΝΕΩΝ στις 5-5-2011 και είναι πράγματι πολύ ελπιδοφόρο σε τέτοιες εποχές που ζούμε να βλέπεις ωραίες προσπάθειες παιδιών, μαθητών, εφήβων από όλη την Ελλάδα. Προσπάθειες να εκφραστούν, να πουν κάτι, να το ψάξουν, να ξεφύγουν ίσως από την τηλεόραση ή από το στενό περιβάλλον του σχολείου ή της κοινωνίας που ζουν.
Ειδικό βραβείο πήρε η εφημερίδα των νέων από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, σας έχω γράψει παλαιότερα για αυτό. Να τη ξαναδείτε την εφημερίδα τους και να τη διαβάσετε με άλλα μάτια τώρα.
Βραβείο πήρε και το "Μακρύ Σοκάκι" του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου στη Λέσβο.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους. Πάντα θα υπάρχει δίπλα μας και το καλό αρκεί να έχεις μάτια να το δεις και ανοιχτή καρδιά να το αγκαλιάσεις.
Ολόκληρο το άρθρο από ΤΑ ΝΕΑ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: